середу, 9 грудня 2020 р.

9 клас

 2020-2021    10 грудня

Доброго дня, діти!!!    Сьогодні починаємо вивчати  металургійне виробництво, запишіть число, тему уроку: "Металургійний комплекс України.Чорна металургія". Пропоную вашій увазі презентацію на відповідну тему. Переглядаючи її, в зошит запишіть:

1 структуру металургійної промисловості;   умови для розвитку металургійної промисловості в Україні; принципи розміщення чорної металургії;

2. згадайте географію поширення сировинної бази для металургійної промисловості (робота з картою атласу)

3. способи виробництва чорних металів; зверніть увагу на сировиномісткість даної галузі            4 занотуйте схему міжгалузевих зв'язків чорної металургії з іншими галузями. 

5. Практична робота №6 "Позначення на контурній карті сировинної бази та основних центрів виробництва чорних металів в Україні".                              


Пропоную з даної теми відеоурок, щоб закріпити свої знання з даної теми, є достатньо матеріалу для виконання практичної роботи.


Д/З Опрацювати відповідні параграфи підручника, зробити конспект, виконати практичну роботу. На наступному очному уроці здаєте дві практичних роботи (№5.1, 6), конспект не здаєте, перегляну на очному уроці. Бажаю успіху.

Немає коментарів:

Дописати коментар