четвер, 14 травня 2020 р.

6 клас СЗШ №4

Доброго дня, хороші мої 6-класники!!!
   

           Ось і підходить наша навчальна програма курсу 6 класу до завершення. Залишилась у нас ще одна невелика тема  "Планета людей",  яка познайомить нас із особливостями розташування населення на нашій планеті, людськими расами, найчисленнішими народами світу, найбільшими державами (тут ми попрацюємо з політичною картою світу), і, як завжди, робота на контурній карті (практична робота № 8).

     

       Урок 1

  Записуємо число (14.05), тема уроку: "Кількість населення Землі. Густота. Найбільш заселенні території земної кулі."  За посиланням внизу ви можете познайомитись із темою уроку. Працюємо за звичною схемою: конспект в зошиті.

    https://www.youtube.com/watch?v=EoePekJzpX0

Д/З Опрацювати параграф 59, відео урок. зробити короткий конспект, здати на Вайбер 068 791 34 77  до 16.05



Урок 2 


 Записуємо число (18.05), тема уроку "Людські раси і народи світу"  За посиланням внизу ви можете познайомитись із темою уроку. Працюємо за звичною схемою: конспект в зошиті.


https://www.youtube.com/watch?v=TVTmo4XgCkc

Д/З Опрацювати параграф 60, відео урок. зробити короткий конспект, здати на вайбер (068 791 34 77) до 20.05



Урок 3 



 Записуємо число (20.05), тема уроку "Країни світу. Країни-сусіди України"  Працюємо за звичною схемою: конспект в зошиті.
    Сьогодні 
працюємо з підручником (параграф 61), а також додатково переглянувши   посилання внизу, ви можете дізнатись дещо цікаве по темі уроку.

https://www.youtube.com/watch?v=MnVg0yb1Tq0

Зверніть увагу і уважно послухайте, те що говориться у відео за посиланням внизу:

https://www.youtube.com/watch?v=TpeIGiSrScg

Практична частина уроку: практична робота №8 "Позначення на контурній карті кордонів найбільших держав у різних частинах світу та їх столиць" Методичні рекомендації до виконання практичної роботи:
 1. Працюємо з політичною картою в атласі і в контурній карті
 2. кордони держав обводимо червоним кольором, столицю (пунсон-кружечок) замальовуємо червоним кольором, а підписуємо назву чорним (назву столиці - паралельно паралелям, назву країни - вздовж її простягання), друк шрифтом.
  3. Виконуємо охайно, чітко, старанно!


Додаткове завдання (письмове) на стр 247 вашого підручника  в розділі "попрацюйте в групі", особливо тим, хто не виконує роботи на карті, в разі відсутності зошита для практичних

.
Д/З Опрацювати параграф 61, відео урок., зробити короткий конспект, практичну роботу і здати на вайбер (068 791 34 77) до 22.05


Урок 4


 Записуємо число (23.05), тема уроку "Зміни складових географічної оболонки людством"  Працюємо за звичною схемою: конспект в зошиті.
 Сьогодні 
працюємо з підручником (параграф 62)


Опрацювавши параграф, зробивши короткий конспект, пропоную попрацювати із дослідженням в рубриці " проведіть дослідження"  стр 250 вашого підручника.
Це ваше творче завдання, можете виконувати в довільній і зручній вам формі (есе, невелика презентація). Якщо презентація, скидати на Телеграм, можна і Вайбер за таким номером 068 791 34 77.


Роботи здати до 27.05            Бажаю успіху!!!!!


Увага!!!! По вчасно зданим роботам виставляю оцінку з цієї теми.


Немає коментарів:

Дописати коментар