суботу, 9 травня 2020 р.

6 КЛАС СЗШ №5

Доброго дня, хороші мої 6-класники!!!
   

           Ось і підходить наша навчальна програма курсу 6 класу до завершення. Залишилась у нас ще одна невелика тема  "Планета людей",  яка познайомить нас із особливостями розташування населення на нашій планеті, людськими расами, найчисленнішими народами світу, найбільшими державами (тут ми попрацюємо з політичною картою світу), і, як завжди, робота на контурній карті (практична робота № 8).

       

       Урок 1

  Записуємо число (12.05), тема уроку: "Кількість населення Землі. Густота. Найбільш заселенні території земної кулі."  За посиланням внизу ви можете познайомитись із темою уроку. Працюємо за звичною схемою: конспект в зошиті.

    https://www.youtube.com/watch?v=EoePekJzpX0

Д/З Опрацювати параграф 59, відео урок. зробити короткий конспект, здати на Вайбер 068 791 34 77  до 14.05



Урок 2 


 Записуємо число (14.05), тема уроку "Людські раси і народи світу"  За посиланням внизу ви можете познайомитись із темою уроку. Працюємо за звичною схемою: конспект в зошиті.


https://www.youtube.com/watch?v=TVTmo4XgCkc

Д/З Опрацювати параграф 60, відео урок. зробити короткий конспект, здати на вайбер (068 791 34 77) до 17.05



Урок 3 



 Записуємо число (18.05), тема уроку "Країни світу. Країни-сусіди України"  Працюємо за звичною схемою: конспект в зошиті.
    Сьогодні
працюємо з підручником (параграф 61), а також додатково переглянувши   посилання внизу, ви можете дізнатись дещо цікаве по темі уроку.

https://www.youtube.com/watch?v=MnVg0yb1Tq0

Зверніть увагу і уважно послухайте, те що говориться у відео за посиланням внизу:

https://www.youtube.com/watch?v=TpeIGiSrScg

Практична частина уроку: практична робота №8 "Позначення на контурній карті кордонів найбільших держав у різних частинах світу та їх столиць" Методичні рекомендації до виконання практичної роботи:
 1. Працюємо з політичною картою в атласі і в контурній карті
 2. кордони держав обводимо червоним кольором, столицю (пунсон-кружечок) замальовуємо червоним кольором, а підписуємо назву чорним (назву столиці - паралельно паралелям, назву країни - вздовж її простягання), друк шрифтом.
  3. Виконуємо охайно, чітко, старанно!


Додаткове завдання (письмове) на стр 247 вашого підручника  в розділі "попрацюйте в групі", особливо тим, хто не виконує роботи на карті, в разі відсутності зошита для практичних

.
Д/З Опрацювати параграф 61, відео урок., зробити короткий конспект, практичну роботу і здати на вайбер (068 791 34 77) до 20.05


Урок 4


 Записуємо число (21.05), тема уроку "Зміни складових географічної оболонки людством"  Працюємо за звичною схемою: конспект в зошиті.
 Сьогодні
працюємо з підручником (параграф 62)


Опрацювавши параграф, зробивши короткий конспект, пропоную попрацювати із дослідженням в рубриці " проведіть дослідження"  стр 250 вашого підручника.
Це ваше творче завдання, можете виконувати в довільній і зручній вам формі (есе, невелика презентація). Якщо презентація, скидати на Телеграм за таким номером 068 791 34 77.


Роботи здати до 27.05            Бажаю успіху!!!!!


Увага!!!! По вчасно зданим роботам виставляю оцінку з цієї теми.



















Немає коментарів:

Дописати коментар