Доброго дня, діти! 11 лютого 2020-2021 н р
Сьогодні ми завершуємо розділ "Вторинний сектор економіки" темою: " Харчова прмисловість. Виробництво харчових продуктів в Україні". Запишіть число (11 лютого) і тему уроку.
ЗАВДАННЯ: 1 уважно послухати пояснення відеоуроку, в ході якого в зошити занотувати: а) орієнтація галузей харчової промисловості на певні чинники розміщення (табличка у відео) б) скласти таблицю за зразком:
Назва галузі | сировина | Чинник розміщення | Географія галузі (області, с/г зони) |
Олійно-жирова | Соняшник, соя, рапс (ріпак) | Сировинний | Лісостеп, степ |
| | | |
і т.д
Д/З Виконати завдання уроку, опрацювати параграф 35.
Немає коментарів:
Дописати коментар