неділю, 22 березня 2020 р.

7 клас

            Доброго дня, дорогі мої семикласники!!!!

     На минулому нашому уроці ми розглянули тему "Внутрішні води Євразії". Продовжуючи розповідь про великі річки Євразії, я хочу, щоб ви твердо пам'ятали: усі річки Землі -- чудовий дар природи, їх треба берегти, про них треба дбати, бо без цих живих джерел дорогоцінної вологи не можливе життя на нашій планеті.

   Перед тим, як рухатись нам далі, хочу звернути вашу увагу, що на минулому уроці ви отримали завдання (дивились відеоурок). У ваших зошитах в ході уроку мали б залишитись головні тези уроку!!!!  і мало бути виконане д/з (письмово).   Його не повторюю, ви його чули в ході відео.  

 Існує афоризм -- "річки діти клімату та рельєфу"

 1. Чому річки називають дітьми клімату? рельєфу?                                                    2. Щоб існувати,жити, треба живитися -- такий закон природи. Річки також підкоряються йому. Що про це вам відомо? 

Д/З:  будь-ласка, на вівторок 24.03. з 16:00 - до 17:00 на вайбер за номером   068-791-34-77 чекаю звіт по ваших роботах від учнів СЗШ №5   ( РУЧКОЮ НА СТОРІНЦІ ВИКОНАННЯ ПРАКТИЧНОЇ РОБОТИ ВКАЖІТЬ, БУДЬ-ЛАСКА ПРІЗВИЩЕ, ІМ'Я, КЛАС) 

В середу з 10:00 - 11:00 від учнів СЗШ №4                                                                                            

                                                                        З повагою Наталія Миколаївна   

Немає коментарів:

Дописати коментар